Evenimente cu și despre cafea în luna Mai

Salutare cafegiu inspirat,

Luna Mai este o lună importantă pentru lumea cafelei din București. Au loc în această lună câteva evenimente importante la care merită mers, fie pentru a învăța mai multe despre această industrie fascinantă, a testa echipamente noi, sau pur și simplu pentru a gusta cafele foarte bune sau pentru a socializa.

Man vs. Machines

Pe 9 Mai, înainte de Bucharest Coffee Festival 2018 are loc un eveniment super interesant Taste Crafters, în care vor vorbi doi invitați de marcă, Dan Ioan Bacaintan, românul ajuns campion CIGS 2018 în Italia și Paolo Dalla Corte, fondatorul și inventatorul tehnologiilor avansate ale espressoarelor Dalla Corte Espresso Systems.

Tot în cadrul evenimentului vei putea asista la un concurs de Latte Art și poți testa noul Dalla Corte PRO XT.

Evenimentul este dedicat bariștilor, proprietari și manageri de cafenele și restaurante, sau persoanelor din industria cafelei.

Accesul se face exclusiv prin confirmare la adresa razvan@tastecrafters.ro sau 0722 262 005. Numarul de locuri este limitat, iar confirmarea este obligatorie.

Locație: Sala Cafenea, Hanului Gabroveni, Str. Lipscani 84-90 (Centrul Istoric, Arcub)
Program: 9 mai 2018, 18:00 – 21:00
Facebook: www.facebook.com/Man vs. Machines

evenimente cafea

Bucharest Coffee Festival

Are loc anul acesta în perioada 10 – 13 Mai, la Hanul Gabroveni din centrul vechi al Bucureștiului.

Festivalul se adresează tuturor iubitorilor de cafea, indiferent de nivelul de cunoștințe în domeniu, și va reuni cei mai importanți producători și importatori naționali și internaționali de cafea.

Tot în cadrul festivalului vor avea loc mai multe workshop-uri, training-uri, degustări de cafea de specialitate și ca în fiecare an, găzduiește competițiile naționale de bariști organizate de Specialty Coffee Assiciation România, pe următoarele categorii: BaristaRoasting (prăjirea cafelei)Brewers cup și Cup tasting.

Intrarea este gratuită.

Locație: Hanul Gabroveni, Str. Lipscani 86, București
Program: 10 – 13 mai 2018, 10:00 – 20:00
Sitebucharestcoffeefestival.com
Facebook: www.facebook.com/BucharestCoffeeFestival

evenimente cafea

CoLab Bucharest 2018

CoLab Bucharest reunește în perioada 29 – 31 Mai, comunitatea locală din industria cafelei, cu o audiență formată din profesioniști internaționali, precum Tim Wendelboe, Ivania Calderón sau Stuart Ritson , pentru trei zile pline de învățare interactivă și schimb de cunoștințe.

Programul include pe lângă workshop-uri și prezentări, mai multe sesiuni de cupping, competiții de latte art, teste de extracție espresso și profilare, sau chiar și degustare de vin și înghețată.

Programul complet îl găsești AICI.

Locație: Arcub, Str. Lipscani 86, București
Program: 29 – 31 mai 2018
Sitebaristaguildofeurope.com/2018-bucharest/
Facebook:https://www.facebook.com/CoLabBucharest

evenimente cafea

Ca să fii la curent cu ultimele noutăți, direct în inbox, abonează-te la newsletter-ul cu dichis de la sfârșitul articolului.

Citeste și: [Barista stories] La o cafea cu Ciprian Cosma – T-Zero Coffee Shop

Ești interesat să participi la vreunul din evenimentele de mai sus, sau cunoști pe cineva care și-ar dori să meargă? Fă un bine, dă un share .

Urmărește-mă și pe FacebookInstagram sau Youtube

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Despre mine

Salut, sunt Liviu și sunt un super pasionat de cafeaua de specialitate. Urmărește-mi aventurile senzoriale în lumea cafelei de specialitate, pe cafeacudichis.ro.

 

Cafea cu dichis este un proiect de suflet, menit să deschidă orizonturile papilelor gustative ale pasionatilor de cafea spre cafeaua de specialitate

URMĂREȘTE CAFEA CU DICHIS ȘI PE:

Calendar articole
June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930