cafea cu dichis the coffee guide

Cafea cu dichis este un proiect de suflet, menit să deschidă orizonturile papilelor gustative ale pasionatilor de cafea spre cafeaua de specialitate, dar nu numai și pentru a demonstra că o cafea poate să fie și altfel decât amară.

Stiu, la prima vedere te poti gandi ca o cafea este doar o cafea, toate sunt la fel și nu există nicio diferență. Ei bine adevărul este că aceeași cafea poate aibă gusturi diferite în funcție de modul de preparare, de gradul de râșnire al cafelei sau de timpul de infuzie/extracție. Nu este greu, trebuie doar să urmărești câtiva pași mari, să folosești o cafea cu dichis (adică o cafea de specialitate, proaspăt prăjită) și să adaugi un strop de experimentare pentru a savura o cafea bună.

Ce poți să găsești pe site?

De la recenzii făcute la cafelele încercate, la raspunsuri pentru Cum să îți alegi un espressor, sau Ce cafea de origine mi se potrivește, Interviuri cu oameni din branșa cafelei de specialitate, care povestesc despre pasiunea lor, Cafeacudichis.ro este menit să stârnească curiozitatea pentru cafeaua de specialitate și să împărtășesc din experiența mea în prepararea acasă a cafelelor de specialitate.
 
Pe scurt, găsești informații utile pentru orice pasionat de cafea, care vrea să își prepare o cafea bună acasă.

Urmărește-mă și Facebook, Instagram și Youtube

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.