Slow Coffee Festival, 28 Septembrie

Salutare cafegiu inspirat,

Fostul True Artisan Cafe se întoarce toamna aceasta, pe 28 Septembrie, sub o nouă umbrelă „Slow Coffee Festival” și începe să devină un festival cu tradiție, ajungând deja la a 4-a ediție.

Festivalul este destinat și deschis tuturor iubitorilor de cafea bună, preparată pe îndelete, iar că în fiecare an în cadrul evenimentul se va organiza Campionatul Național de Aeropress.

Se poate înscrie orice pasionat sau profesionist din domeniul cafelei în lupta pentru marele premiu, în limita locurilor disponibile. Detalii pe pagina de facebook a evenimentului.

Evenimentul de anul acesta este dedicat tinerilor, sub sloganul „ Tinerii pot avea impact in comunitate”.

Tot în cadrul evenimentului Slow Coffee Festival vor avea loc o serie de workshopuri de dezvoltare personala și evident se va bea multă cafea bună.

Intrarea este gratuită.

Locație: Mezanin, Str. Actor Ion Brezoianu, nr.3-25, Bucuresti
Program: 28 Septembrie 2019, 9:00 – 19:00
Facebook: www.facebook.com/SlowCoffeeFestival

Cateva imagini din cadrul evenimentului de anul trecut.

Citește și: 7 cafenele de specialitate de vizitat în Madrid

Ești interesat să participi la Slow Coffee Festival, sau cunoști pe cineva care și-ar dori să meargă? Fă un bine, dă un share .

Iar ca să fii la curent cu ultimele noutăți, direct în inbox, abonează-te la newsletter-ul cu dichis de la sfârșitul articolului.

Până data viitoare, cafele aromate își doresc!

Urmărește-mă și pe FacebookInstagram sau Youtube

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Despre mine

Salut, sunt Liviu și sunt un super pasionat de cafeaua de specialitate. Urmărește-mi aventurile senzoriale în lumea cafelei de specialitate, pe cafeacudichis.ro.

 

Cafea cu dichis este un proiect de suflet, menit să deschidă orizonturile papilelor gustative ale pasionatilor de cafea spre cafeaua de specialitate

URMĂREȘTE CAFEA CU DICHIS ȘI PE:

Calendar articole
May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031