Festivalul cafelei și săptămâna cafelei la București

Salutare cafegiu inspirat,

Așa cum poate te-ai și obișnuit, luna mai este luna cafelei de specialitate în București, perioadă în care au loc câteva evenimente de tradiție, dar și altele mai noi, toate reunind însă atât pasionați cât și profesioniști din industria cafelei din toată țară.

Nici anul acesta nu este diferit, în luna Mai vom avea parte de deja tradiționalul Bucharest Coffee Festival, Man vs. Machines aflat deja la cea de-a doua ediție, și mai nou Bucharest Coffee Week.

Mai multe detalii despre evenimentele dedicate cafelei de specialitate din luna Mai, mai jos.

Bucharest Coffee Festival | 10-12 Mai

Deja tradiționalul Bucharest Coffee Festival are loc între 10-12 Mai, tot la Hanul Gabroveni, așa cum ne-au obișnuit organizatorii.

Festivalul se adresează tuturor iubitorilor de cafea, indiferent de nivelul de cunoștințe în domeniu, și va reuni cei mai importanți producători și importatori naționali și internaționali de cafea.

Deocamdată nu a fost publicat programul oficial al festivalului, dar în mod cert în cadrul evenimentului vor avea loc campionatele nationale de Latte Art, Coffee In Good Spirits și Cup Tasting.

Intrarea este gratuită.

Locație: Hanul Gabroveni, Str. Lipscani 86, București
Program: 10 – 12 mai 2018
Sitebucharestcoffeefestival.com
Facebook: www.facebook.com/BucharestCoffeeFestival

festival cafea bucuresti

Man vs. Machines | 16 Mai

festival cafea bucuresti

Anul trecut a fost prima ediție, iar anul acesta evenimentul Man vs. Machines se întoarce iar organizatorul evenimentului, Taste Crafters, ne promite un eveniment și mai interesant, culminând cu un Latte Art party dedicat atât bariștilor profesioniști dar și home baristas pasionați.

Mai multe din partea organizatorilor, în curând!

Bucharest Coffee Week | 14-19 Mai

Personal așteptam ceva ca Bucharest Coffee Week de foarte mult timp și mă bucur că în sfârșit noi, iubitorii de cafea din București, avem parte de acest concept fresh, creativ și interactiv.

Săptămâna cafelei de la București se desfășoara între 14-19 Mai în multiple locații din oraș. Evenimentul în sine reunește peste 30 de evenimente distincte, destinate atât pasionaților de cafea, cât și profesioniștilor din industrie.

Mi-ar fi greu să sumarizez toate lucrurile faine care se vor întâmpla la BCW, dar printre alte, vei putea: fii barista pentru o zi la Coffee UP, participa la Coffee Bloggers Summit la Urbarn, Coffee Talks la Coftale, Coffee Cupping la Cascara, viziona filmul documentar despre Aeropress realizat de European Coffee Trip și multe altele.

Verifică pagina de facebook a evenimentului pentru mai multe detalii.

Program: 14 – 19 mai 2018
Sitebucharestcoffeeweek.com
Facebook:https://www.facebook.com/BCW

festival cafea bucuresti

Ca să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea cafelei de specialitate, direct în inbox, abonează-te la newsletter-ul cu dichisde la sfârșitul articolului.

Citește și: 7 cafenele de specialitate de vizitat în Madrid

Ești interesat să participi la vreunul din evenimentele de mai sus, sau cunoști pe cineva care și-ar dori să meargă? Fă un bine, dă un share .

Urmărește-mă și pe FacebookInstagram sau Youtube

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Despre mine

Salut, sunt Liviu și sunt un super pasionat de cafeaua de specialitate. Urmărește-mi aventurile senzoriale în lumea cafelei de specialitate, pe cafeacudichis.ro.

 

Cafea cu dichis este un proiect de suflet, menit să deschidă orizonturile papilelor gustative ale pasionatilor de cafea spre cafeaua de specialitate

URMĂREȘTE CAFEA CU DICHIS ȘI PE:

Calendar articole
May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031