Bucharest coffee festival – 30 martie – 2 aprilie 2017

Salutare cafegiu inspirat,

În sfârșit începe să prindă contur și la noi un festival al cafelei.

După ce anul trecut am asistat la prima editie a Bucharest Coffee Festival, care a pus Bucureștiul pe harta marilor orașe care au un festival de acest gen, iată că anul acesta, în perioada 30 martie – 2 aprilie – la Hanul Gabroveni, are loc cea de-a doua ediție a festivalului pentru toți cafegii profesioniști, pasionați sau doar curioși.

Bucharest Coffee Festival este primul festival de acest gen din România, și își dorește să devină un eveniment de avergura, așa cum menționează organizatorii, ceea ce nu poate fi decât spre bine. Poate o să vedem în curând un coffee festival și în celelalte orașe mari din țară.

sursă: bucharestcoffeefestival.ro

Festivalul reunește și anul acesta printre cei mai importanți artizani ai cafelei de specialitate din industria cafelei, de la prăjitorii de cafea de specialitate, la cafene de specialitate, dar și producători de echipamente pentru cafea.

Printre alții o să poți să întâlnești la targ: Artizan, Claro Cafe, Sloane Coffee, Gaggia, Origo, Z Coffee Bar, planul complet al Coffee Expo-ului îl găsești aici – Expo plan.

Tot în cadrul festivalului, SCAE România (Specialty Coffee Association Europe, branșa din România) organizează pentru profesioniștii competițiile naționate: Brewers cup, Latte art, Cigs, Cup tasting și Ibric.

Pentru cei pasionați sau curioși dintre noi, o să găsim la eveniment training-uri, workshop-uri, prezentări de produse noi, demonstrații de latte art și degustări de cafea de specialitate.

Intrarea este liberă, iar porțile evenimentului se deschid începând cu ora 10:00. Vezi programul complet mai jos.

See you there și spor la degustat 🙂

Urmărește-mă si pe Facebook, Instagram sau Youtube
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Despre mine

Salut, sunt Liviu și sunt un super pasionat de cafeaua de specialitate. Urmărește-mi aventurile senzoriale în lumea cafelei de specialitate, pe cafeacudichis.ro.

 

Cafea cu dichis este un proiect de suflet, menit să deschidă orizonturile papilelor gustative ale pasionatilor de cafea spre cafeaua de specialitate

URMĂREȘTE CAFEA CU DICHIS ȘI PE:

Calendar articole
May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031