Cafflano Kompresso, espressorul manual ultra-ușor și portabil, cu presiune de 9 bari

Salutare cafegiu inspirat,

Articolul de astăzi este pentru entuziastul de espresso din fiecare.

De multă vreme oamenii din industria cafelei încearcă să găsească o metodă sau aparat care să fie capabil să facă un espresso bun, să fie super ușor de folosit, nici prea scump și foarteeee portabil, dar să și fie capabil să creeze presiunea magică de 9 bari pentru un espresso perfect, într-un mod constant.

Intră în scenă Cafflano Kompresso.

Photo credits: Cafflano

Ce este Cafflano Kompresso?

Este cel mai nou produs de la compania Cafflano, cea care a mai produs în trecut device-uri de cafea premiate, precum Klassic și Kompact.

Kompresso este un espressor foarte ușor, care folosește de una dintre aplicațiile legii lui Pascal – presa hidraulică – împreună cu o modalitate inedită de presare. Astfel, producătorul susține că obține în mod consecvent presiune de 9 bari. Ce-a mai mișto chestie e că aparatul este super portabil, iar dacă pleci într-o călătorie, precum prietenii Călătorii Clandestini, te poți bucura de cafeaua ta de specialitate oriunde te-ai afla.

Photo credits: Cafflano

Poți să afli mai multe din video-ul lor de pe Kickstarter:

Kompresso se anunță deja un mare succes, după ce compania a lansat o campanie de finanțare pe Kickstarter pentru 10.000 $, iar în câteva săptămâni a strâns deja peste 60.000 $.

Dacă vrei și tu unul, îți poți rezerva unul la pretul preferețial de 38$ (+10$ transportul), față de cel estimat de vânzare de 69$. Eu mi-am comandat deja unul, revin cu un review în August, după ce îl primesc 🙂

O zi inspirată să ai!

Photo credits: Cafflano

Citeste și: Metode alternative de preparare a cafelei: Hario V60
Urmărește-mă și pe Facebook, Instagram sau Youtube

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Despre mine

Salut, sunt Liviu și sunt un super pasionat de cafeaua de specialitate. Urmărește-mi aventurile senzoriale în lumea cafelei de specialitate, pe cafeacudichis.ro.

 

Cafea cu dichis este un proiect de suflet, menit să deschidă orizonturile papilelor gustative ale pasionatilor de cafea spre cafeaua de specialitate

URMĂREȘTE CAFEA CU DICHIS ȘI PE:

Calendar articole
July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031