This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Cafea cu dichis este un proiect de suflet, menit să deschidă orizonturile papilelor gustative ale pasionatilor de cafea spre cafeaua de specialitate, dar nu numai și pentru a demonstra că o cafea poate să fie și altfel decât amară.
Stiu, la prima vedere te poti gandi ca o cafea este doar o cafea, toate sunt la fel și nu există nicio diferență. Ei bine adevărul este că aceeași cafea poate aibă gusturi diferite în funcție de modul de preparare, de gradul de râșnire al cafelei sau de timpul de infuzie/extracție. Nu este greu, trebuie doar să urmărești câtiva pași mari, să folosești o cafea cu dichis (adică o cafea de specialitate, proaspăt prăjită) și să adaugi un strop de experimentare pentru a savura o cafea bună.
Ce poți să găsești pe site?
Urmărește-mă și Facebook, Instagram și Youtube